Locatie Boxmeer

Sinds 1 juni 2020 beschikt 2Live over een mooie hoekwoning op Putter 12 in Boxmeer in de wijk Luneven. Deze locatie heeft 4 kamers en 3 begeleiders. Het team dat werkzaam is op de locatie Boxmeer is ook werkzaam op de locatie Oss.

Kamers

Begeleiders

Minuten fietsen naar het treinstation

Minuten fietsen naar de supermarkt

Goed om te weten

Deze locatie heeft een ruime tuin met overkapping waar je kunt zitten, maar waar ook ruimte is om je fiets neer te zetten. De keuken, badkamer en wc’s deel je met de andere bewoners. Op loopafstand van de locatie is een park met een vijver. Er zijn verschillende winkels op loopafstand. Naar de bushalte is het 3 minuten fietsen en het treinstation is het 7 minuten fietsen.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 3 begeleiders. Onze begeleiders zijn, met uitzondering van het weekend, overdag of in de vroege avond doorgaans 4 uur aanwezig. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar je je aan dient te houden.

De huur

Op het moment dat het mogelijk is om via een WMO-beschikking een kamer bij 2live te krijgen zal de huur ± €304,60 bedragen. De huurprijs is inclusief gas/water/elektra/internet.

Als je begeleiding ontvangt op basis van een WMO-beschikking, dan betaal je een eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen. 

Aanmelden bij 2Live

Denk jij dat 2Live iets voor jou is en match je met onze voorwaarden? Meld je dan zeker bij ons aan en grijp je kans! De screeningsprocedure gaat na jouw aanmelding van start en je ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen. Vul het aanmeldformulier in en je hoort snel van ons.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl