Locatie Boxtel

Sinds 2 juli 2019 beschikt 2Live over de huisnummers 20, 22 en 24 aan de Adrianastraat in Boxtel. De drie woonhuizen zijn met elkaar verbonden. Deze locatie heeft 8 kamers, 3 begeleiders en 1 vrijwilliger. Het team dat werkzaam is op de locatie Boxtel is ook werkzaam op de locatie Vlijmen.

Kamers

Begeleiders

Minuten fietsen naar het treinstation

Minuten lopen naar de supermarkt

Financiering

Deze locatie is in principe bedoeld voor jongeren die een relatie met Boxtel hebben (wonen, werk, opleiding, ouders etc.) en van deze gemeente een WMO-beschikking krijgen. De gemeente Boxtel werkt nauw samen met de gemeente Sint-Michielsgestel. Daar waar nodig kunnen wij in overleg met de gemeente Boxtel de plekken ook inzetten voor jongeren uit andere gemeenten als hun situatie daar om vraagt. Hierdoor kunnen deze plekken ook gefinancierd worden vanuit de Jeugdwet of via een (maatwerk) WMO-beschikking van een andere gemeente.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 3 begeleiders en 1 vrijwilliger. Onze persoonlijk begeleiders zijn met uitzondering van het weekend tot ’s avonds 21:00 uur aanwezig, dat is zo’n 8 uur per dag.  Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar de jongeren zich aan moeten houden.

De huur

Als jongeren bij 2Live een kamer krijgen op basis van een WMO-beschikking dan moet hij/zij daarvoor huur betalen. Op locatie Boxtel betaal je voor een kamer ± €423,22 per maand, dit is een vaste prijs. Er is geen mogelijkheid tot huurtoeslag. De huurprijs is inclusief gas/water/elektra/internet. De jongeren krijgen een huurcontract met bepalingen.

Als jongeren begeleiding ontvangen op basis van een WMO-beschikking, dan betaalt hij/zij een eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van zijn/haar inkomen.

Aanmelden bij 2Live

Bekijk je onze website samen met een jongere en voldoet hij of zij aan onze voorwaarden? Vul dan samen het aanmeldformulier in en zet deze eerste stap. De screeningsprocedure gaat na de aanmelding van start en de jongere ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl