2Go

Bij 2Go krijg je van ons begeleiding, alleen niet bij ons op locatie maar in jouw huidige woonsituatie. Dit noemen ze ook wel ambulante zorg. Wij begeleiden je wanneer je bijvoorbeeld nog thuis woont, al op jezelf woont, of wanneer je recent bij ons hebt gewoond. Je krijgt dezelfde zorg als via 2Live. Als je voor 2Go kiest als vervolg op 2Live, dan gaat jouw persoonlijk begeleider met je mee.

Wij werken op dezelfde manier als bij 2Live, behalve dat de begeleider naar jouw eigen woonadres gaat om samen met jou te werken aan jouw doelen. Wanneer jij voor 2Go in aanmerking komt kunnen we meteen aan de slag. Er is namelijk geen wachtlijst.

Als de 2Go-begeleiding stopt, maken we duidelijke afspraken met jou over hoe je daarna eventueel nog ondersteuning wilt of kunt krijgen.

Aanmelden bij 2Live

Denk jij dat 2Live iets voor jou is en match je met onze voorwaarden? Meld je dan zeker bij ons aan en grijp je kans! De screeningsprocedure gaat na jouw aanmelding van start en je ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen. Vul het aanmeldformulier in en je hoort snel van ons.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl