Locatie Den Bosch,
Muntel

Sinds augustus 2010 is 2Live gevestigd in het Nemiusklooster aan de Geert van Woustraat 2 in de wijk de Muntel. De locatie heeft 20 kamers en is hiermee de grootste locatie van 2Live. Er zijn 5 begeleiders op deze locatie.

Kamers

Begeleiders

Minuten fietsen naar het treinstation

Minuten lopen naar de supermarkt

Goed om te weten

Deze locatie is gevestigd in een oud klooster waardoor het pand veel karakter heeft. Er is een ruime tuin met pingpongtafel, basketbalkorf en barbecue. De keukens, badkamers en wc’s deel je met de andere bewoners en zijn verdeeld over drie verdiepingen. Op loopafstand van de locatie is een park met een vijver. Er zijn verschillende winkels op loopafstand en je staat zo in het centrum van Den Bosch. Zowel de bushalte als het treinstation zijn snel te bereiken met de fiets.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 5 begeleiders. Onze persoonlijk begeleiders zijn met uitzondering van het weekend tot ’s avonds 21:00 uur aanwezig, dat is zo’n 8 uur per dag. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar je je aan dient te houden.

De huur

Als je bij 2Live een kamer krijgt op basis van een WMO-beschikking dan moet je daarvoor huur betalen. Op locatie Den Bosch, Muntel betaal je voor een kamer ± €445 per maand, dit is een vaste prijs. Je huurt de kamer bij Zayaz. Er is mogelijkheid tot huurtoeslag. De huurprijs is inclusief gas/water/elektra/internet. Je krijgt een huurcontract met bepalingen.

Als je begeleiding ontvangt op basis van een WMO-beschikking, dan betaal je een eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen. 

Aanmelden bij 2Live

Denk jij dat 2Live iets voor jou is en match je met onze voorwaarden? Meld je dan zeker bij ons aan en grijp je kans! De screeningsprocedure gaat na jouw aanmelding van start en je ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen. Vul het aanmeldformulier in en je hoort snel van ons.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl