Onze producten

2Live biedt op dit moment twee producten aan: 2Live & 2Go. 2Live is een begeleide woonvorm, waarbij jongeren leren om op eigen benen te staan. 2Go is ambulante zorg in de woonsituatie van de jongeren.

Wij zijn er voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar, met een opdrachtverstrekking vanuit de gemeente of de jeugdbescherming, die binnen maximaal twee jaar zelfstandig willen wonen en leven, maar dat zonder hulp niet voor elkaar krijgen. Ons (woon)concept is gericht op jongeren uit verschillende doelgroepen met als gemeenschappelijk kenmerk dat de jongeren een steuntje in de rug nodig hebben op weg naar zelfstandigheid en eigen identiteit en dit op een andere wijze niet of zeer moeilijk kunnen bereiken.

Werkwijze

Het begint bij het aanmelden op onze website. Wanneer wij de aanmelding hebben ontvangen kijken wij, voordat we kunnen starten, goed naar wie de jongere is als persoon en naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Aanmelden bij 2Live

Bekijk je onze website samen met een jongere en voldoet hij of zij aan onze voorwaarden? Vul dan samen het aanmeldformulier in en zet deze eerste stap. De screeningsprocedure gaat na de aanmelding van start en de jongere ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl