Locatie Den Bosch,
Muntel

Sinds augustus 2010 is 2Live gevestigd in het Nemiusklooster aan Geert van Woustraat 2 in de wijk de Muntel. De locatie heeft 20 kamers en is hiermee de grootste locatie van 2Live. Er zijn 5 begeleiders op deze locatie.

Kamers

Begeleiders

Minuten fietsen naar het treinstation

Minuten lopen naar de supermarkt

Financiering

Op deze locatie is bestemd voor jongeren uit regio De Meierij met een WMO-beschikking en voor jongeren die vallen onder de Jeugdwet. Den Bosch heeft een grote aantrekkingskracht op jongeren die graag in de stad willen wonen én daar studeren of werken. Voor die jongeren is het mogelijk om hun verblijf op deze locatie via een maatwerkovereenkomst te organiseren.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 5 begeleiders. Onze persoonlijk begeleiders zijn met uitzondering van het weekend tot ’s avonds 21:00 uur aanwezig, dat is zo’n 8 uur per dag. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar de jongere zich aan dient te houden.

De huur

Als jongeren bij 2Live een kamer krijgen op basis van een WMO-beschikking dan moet hij/zij daarvoor huur betalen. Op locatie Den Bosch, Muntel betaal je voor een kamer ± €445 per maand, dit is een vaste prijs. Jongeren huren de kamer bij Zayaz. Er is mogelijkheid tot huurtoeslag. De huurprijs is inclusief gas/water/elektra/internet. De jongeren krijgen een huurcontract met bepalingen.

Als jongeren begeleiding ontvangen op basis van een WMO-beschikking, dan betaalt hij/zij een eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van zijn/haar inkomen.

Aanmelden bij 2Live

Denk jij dat 2Live iets voor jou is en match je met onze voorwaarden? Meld je dan zeker bij ons aan en grijp je kans! De screeningsprocedure gaat na jouw aanmelding van start en je ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen. Vul het aanmeldformulier in en je hoort snel van ons.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl