Locatie Boxmeer

Sinds 1 juni 2020 beschikt 2Live over een mooie hoekwoning op Putter 12 in Boxmeer in de wijk Luneven. Deze locatie heeft 4 kamers en 3 begeleiders. Het team dat werkzaam is op de locatie Boxmeer is ook werkzaam op de locatie Oss.

Kamers

Begeleiders

Minuten fietsen naar het treinstation

Minuten fietsen naar de supermarkt

Financiering

Deze locatie is in het bijzonder bedoeld voor jongeren uit de regio Land van Cuijk. Dit kunnen jongeren zijn met een WMO-beschikking of jongeren die vallen onder de Jeugdwet.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 3 begeleiders. Onze begeleiders zijn, met uitzondering van het weekend, overdag of in de vroege avond doorgaans 4 uur aanwezig. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar aan de jongere zich dient te houden.

De huur

Op het moment dat het mogelijk is om via een WMO-beschikking een kamer bij 2live te krijgen zal de huur ± €304,60 bedragen. De huurprijs is inclusief gas/water/elektra/internet.

Als jongeren begeleiding ontvangen op basis van een WMO-beschikking, dan betaalt hij/zij een eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van zijn/haar inkomen.

Aanmelden bij 2Live

Bekijk je onze website samen met een jongere en voldoet hij of zij aan onze voorwaarden? Vul dan samen het aanmeldformulier in en zet deze eerste stap. De screeningsprocedure gaat na de aanmelding van start en de jongere ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl