Locatie Oss

Sinds 1 januari 2019 beschikt 2Live over de huisnummers 22 en 24 aan de Kastanjelaan in Oss. De twee woonhuizen zijn met elkaar verbonden. Deze locatie heeft 10 kamers en 3 begeleiders. Het team dat werkzaam is op de locatie Oss is ook werkzaam op de locatie Boxmeer.

Kamers

Begeleiders

Minuten fietsen naar het treinstation

Minuten fietsen naar de supermarkt

Financiering

Deze locatie is in principe bedoeld voor jongeren die vallen onder de Jeugdwet. De meeste jongeren zijn 17 jaar oud als ze hier starten.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 3 begeleiders. Onze persoonlijk begeleiders zijn, met uitzondering van het weekend, tot ’s avonds 21:00 uur aanwezig, dat is zo’n 8 uur per dag. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar de jongere zich aan dient te houden.

Aanmelden bij 2Live

Bekijk je onze website samen met een jongere en voldoet hij of zij aan onze voorwaarden? Vul dan samen het aanmeldformulier in en zet deze eerste stap. De screeningsprocedure gaat na de aanmelding van start en de jongere ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl