Grijp je kans!

Wij zijn er voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar, met een opdrachtverstrekking vanuit de gemeente of de jeugdbescherming, die binnen maximaal twee jaar zelfstandig willen wonen en leven, maar dat zonder hulp niet voor elkaar krijgen.

Onze werkwijze

Het begint bij het aanmelden op onze website. Wanneer wij de aanmelding hebben ontvangen kijken we, voordat we kunnen starten, goed naar wie de jongere is als persoon en naar de mogelijkheden. De jongere komt daarna bij ons op intakegesprek zodat we verder met elkaar kennis kunnen maken en om praktische zaken te bespreken.

 

Meerdere locaties

2Live heeft in Noord-Brabant meerdere locaties waar jongeren wonen. Nieuwsgierig geworden naar onze locaties? Neem dan eens een kijkje achter elke voordeur en kom te weten wat elke locatie te bieden heeft.

 

Ons verhaal

2Live is ooit ontstaan vanuit de overtuiging dat alle jongeren een kans verdienen om zich te ontwikkelen en onderdeel te zijn van de samenleving. Elke jongere heeft kwaliteiten en talenten die hij of zij zodanig kan ontwikkelen dat hij of zij de mogelijkheid krijgt om van waarde te zijn voor zichzelf en de samenleving.

Aanmelden bij 2Live

Bekijk je onze website samen met een jongere en voldoet hij of zij aan onze voorwaarden? Vul dan samen het aanmeldformulier in en zet deze eerste stap. De screeningsprocedure gaat na de aanmelding van start en de jongere ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen.

Blije bewoner

{

Wonen bij 2Live is heel leerzaam want de dingen waar je moeite mee hebt, daar word je goed bij begeleid. Het is ook heel gezellig, de begeleiders werken hard én zijn ook in voor een praatje.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl