Locatie Den Bosch,
Maaspoort

Sinds 1 januari 2019 beschikt 2Live over dit moderne pand aan Geerke 10 in de wijk Maaspoort. De locatie heeft 10 kamers en 3 persoonlijk begeleiders. Het is een modern pand, waarin niet alleen 2Live zit, maar onder andere ook Jongerencentrum de Poort en de Maatschappelijke Opvang. Wij hebben alle drie onze eigen ingang.

Kamers

Begeleiders

Minuten fietsen naar de bushalte

Minuten fietsen naar de supermarkt

Goed om te weten

Naast deze locatie ligt een groot park met een vijver en op loopafstand vrijlopende koeien. De locatie is hard bezig om buiten een leuke zithoek te creëren. De keukens, badkamers en wc’s deel je met de andere bewoners. Jongerencentrum de Poort organiseert regelmatig activiteiten waar je aan mee kunt doen. Er zijn diverse winkels op loopafstand. Zowel de bushalte als het treinstation zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 3 persoonlijk begeleiders. Onze persoonlijk begeleiders zijn met uitzondering van het weekend tot ’s avonds 21:00 uur aanwezig, dat is zo’n 8 uur per dag. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar je je aan dient te houden.

De huur

Als je bij 2Live een kamer krijgt op basis van een WMO-beschikking dan moet je daarvoor huur betalen. Op locatie Den Bosch, Maaspoort betaal je voor een kamer ± €379,23 per maand, dit is een vaste prijs. Je huurt de kamer van 2Live. De huurprijs is inclusief gas/water/elektra/internet. Je krijgt een huurcontract met bepalingen.

Als je begeleiding ontvangt op basis van een WMO-beschikking, dan betaal je een eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen.

Aanmelden bij 2Live

Denk jij dat 2Live iets voor jou is en match je met onze voorwaarden? Meld je dan zeker bij ons aan en grijp je kans! De screeningsprocedure gaat na jouw aanmelding van start en je ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen. Vul het aanmeldformulier in en je hoort snel van ons.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl