Onze producten

2Live biedt op dit moment twee mogelijkheden aan: 2Live & 2Go. 2Live is een begeleide woonvorm, waarbij jij leert om op eigen benen te staan. Bij 2Go krijg je van ons begeleiding, alleen niet bij ons op locatie maar in jouw huidige woonsituatie.

Wij zijn er voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar die binnen maximaal twee jaar zelfstandig willen wonen en leven, maar dat zonder hulp niet voor elkaar krijgen. Ons (woon)concept is gericht op jongeren uit verschillende doelgroepen met als gemeenschappelijk kenmerk dat de jongeren een steuntje in de rug nodig hebben op weg naar zelfstandigheid en een eigen identiteit en dit op een andere wijze niet of zeer moeilijk kunnen bereiken. De gemeente of de jeugdbescherming moet wel een opdrachtverstrekking naar 2Live sturen. Die is nodig om de zorg vergoed te krijgen.

Werkwijze

Het begint bij het aanmelden op onze website. Wanneer wij jouw aanmelding hebben ontvangen kijken wij, voordat we kunnen starten, goed naar wie jij bent als persoon en naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Aanmelden bij 2Live

Denk jij dat 2Live iets voor jou is en match je met onze voorwaarden? Meld je dan zeker bij ons aan en grijp je kans! De screeningsprocedure gaat na jouw aanmelding van start en je ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen. Vul het aanmeldformulier in en je hoort snel van ons.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl