Locatie Boxtel

Sinds 2 juli 2019 beschikt 2Live over de huisnummers 20, 22 en 24 aan de Adrianastraat in Boxtel. De drie woonhuizen zijn met elkaar verbonden. Deze locatie heeft 8 kamers, 3 persoonlijk begeleiders en 1 vrijwilliger. Het team dat werkzaam is op de locatie Boxtel is ook werkzaam op de locatie Vlijmen.

Kamers

Begeleiders

Minuten fietsen naar het treinstation

Minuten lopen naar de supermarkt

Goed om te weten

Er is een grote gezamenlijke keuken en een fitnessruimte. Daarnaast heeft deze locatie een ruime tuin met schuurtjes om je fiets in te stallen. De keuken, badkamers en toiletten deel je met de andere bewoners. Enkele kamers hebben hun eigen sanitair. Er zijn verschillende winkels op loopafstand en het centrum van Boxtel is op fietsafstand. Zowel de bushalte als het treinstation zijn snel te bereiken met de fiets.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 3 persoonlijk begeleiders en 1 vrijwilliger. Onze persoonlijk begeleiders zijn met uitzondering van het weekend tot ’s avonds 21:00 uur aanwezig, dat is zo’n 8 uur per dag. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar je je aan dient te houden.

De huur

Als je bij 2Live een kamer krijgt op basis van een WMO-beschikking dan moet je daarvoor huur betalen. Op locatie Boxtel betaal je voor een kamer ± €423,22 per maand, dit is een vaste prijs. Er is geen mogelijkheid tot huurtoeslag. De huurprijs is inclusief gas/water/elektra/internet. Je krijgt een huurcontract met bepalingen.

Als je begeleiding ontvangt op basis van een WMO-beschikking, dan betaal je een eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen.

Aanmelden bij 2Live

Denk jij dat 2Live iets voor jou is en match je met onze voorwaarden? Meld je dan zeker bij ons aan en grijp je kans! De screeningsprocedure gaat na jouw aanmelding van start en je ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen. Vul het aanmeldformulier in en je hoort snel van ons.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl