Dossierrechten

2Live houdt voor al onze jongeren een dossier bij. Uiteraard gaan we zeer vertrouwelijk om met deze gegevens en zullen jou altijd betrekken en informeren over zaken in het dossier. We bewaren deze dossiers 20 jaar lang en gedurende die tijd heb je altijd recht op inzage, correcties en wijzigingen. Dit kan je doen via onze app of je stuurt een verzoek aan info@2live.nl.

Jongerenraad

2Live heeft een gezellige en vooral eerlijke jongerenraad. In de jongerenraad zitten jongeren die bij 2Live wonen of gewoond hebben. Zij mogen gevraagd en ongevraagd advies geven aan de organisatie over dingen zoals de inrichting van de locaties, veranderingen binnen 2Live, veiligheid en hulpverlening en ga zo maar door. 

Meer informatie? Neem contact op met Onur of Nicolas op onur@2live.nl of nicolas@2live.nl.

Klacht?

Ben je ergens ontevreden over, of heb je een klacht over onze zorg? We gaan graag met je in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wil of kun je de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wens je onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kun je contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waarbij we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heb je jouw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden om deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met je op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wil je advies over hoe je om kunt gaan met een situatie waar je ontevreden over bent? Ook dan kun je contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Je start dan nog geen procedure op.

Geef je klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. De volledige procedure kun je inzien via Klachtenreglement Klachtenportaal Zorg.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl