Locatie Oss

Sinds 1 januari 2019 beschikt 2Live over de huisnummers 22 en 24 aan de Kastanjelaan in Oss. De twee woonhuizen zijn enkel via de kantoorruimte van de medewerkers met elkaar verbonden. Deze locatie heeft 10 kamers en 3 begeleiders. Het team dat werkzaam is op de locatie Oss is ook werkzaam op de locatie Boxmeer.

Kamers

Begeleiders

Minuten fietsen naar het treinstation

Minuten fietsen naar de supermarkt

Goed om te weten

Het huis heeft een eigen tuin met overkapping waar je kunt zitten en een schuurtje om je fiets in te zetten. De keuken, badkamer en wc deel je met slechts één andere bewoner. Er zijn verschillende winkels op loopafstand en je staat zo in het centrum van Oss. Zowel naar de bushalte als het treinstation is het 8 minuten fietsen.

Op deze locatie wonen enkel jongeren met een verwijzing van Jeugdzorg. Je betaalt dus geen huur.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 3 begeleiders. Onze persoonlijk begeleiders zijn, met uitzondering van het weekend, tot ’s avonds 21:00 uur aanwezig, dat is zo’n 8 uur per dag. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar je je aan dient te houden.

Aanmelden bij 2Live

Denk jij dat 2Live iets voor jou is en match je met onze voorwaarden? Meld je dan zeker bij ons aan en grijp je kans! De screeningsprocedure gaat na jouw aanmelding van start en je ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen. Vul het aanmeldformulier in en je hoort snel van ons.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl