Locatie Vlijmen

Sinds 1 januari 2018 beschikt 2Live een mooie hoekwoning aan de Guido Gezellestraat 1 in de wijk Vliedberg. De woning is recentelijk door Woonveste gerenoveerd. Deze locatie heeft 4 kamers en drie begeleiders. Het team dat werkzaam is op de locatie Vlijmen is ook werkzaam op de locatie Boxtel.

Kamers

Begeleiders

Minuut lopen naar de bushalte

Minuten fietsen naar de supermarkt

Goed om te weten

Deze locatie heeft een tuin en een schuurtje om je fiets in te zetten. De keuken, badkamer en wc’s deel je met de andere bewoners. Er zijn verschillende winkels op loopafstand. De bushalte is 500 meter en hier pak je gemakkelijk de bus naar Den Bosch of Waalwijk.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 3 begeleiders. Onze begeleiders zijn, met uitzondering van het weekend, overdag of in de vroege avond doorgaans 4 uur aanwezig. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar je je aan dient te houden.

De huur

Als je bij 2Live een kamer krijgt op basis van een WMO-beschikking dan moet je daarvoor huur betalen. Op locatie Vlijmen betaal je voor een kamer ± €373,30 per maand, dit is een vaste prijs. Je huurt de kamer bij Woonveste. Er is geen mogelijkheid tot huurtoeslag. De huurprijs is inclusief gas/water/elektra/internet. Je krijgt een huurcontract met bepalingen.

Als je begeleiding ontvangt op basis van een WMO-beschikking, dan betaal je een eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen. 

Aanmelden bij 2Live

Denk jij dat 2Live iets voor jou is en match je met onze voorwaarden? Meld je dan zeker bij ons aan en grijp je kans! De screeningsprocedure gaat na jouw aanmelding van start en je ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen. Vul het aanmeldformulier in en je hoort snel van ons.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl