Locatie Vlijmen

Sinds 1 januari 2018 beschikt 2Live over een mooie hoekwoning aan de Guido Gezellestraat 1 in de wijk Vliedberg. De woning is recentelijk door Woonveste gerenoveerd. Deze locatie heeft 4 kamers en drie begeleiders. Het team dat werkzaam is op de locatie Vlijmen is ook werkzaam op de locatie Boxtel.

Kamers

Begeleiders

Minuut lopen naar de bushalte

Minuten fietsen naar de supermarkt

Financiering

Deze locatie is specifiek voor jongeren uit de gemeente Heusden of voor jongeren die daar hun netwerk hebben. De plekken worden gefinancierd vanuit de WMO. Bij hoge uitzondering kan een jongere die nog onder de Jeugdwet valt hier ook verblijven.

Begeleiding

Er zijn op deze locatie 3 begeleiders. Onze begeleiders zijn, met uitzondering van het weekend, overdag of in de vroege avond doorgaans 4 uur aanwezig. Op doordeweekse dagen is de bereikbaarheidsdienst tussen 21:00 uur en 09:00 uur te bereiken en ook in de weekenden en op feestdagen. Daarnaast zijn er huisregels waar de jongere zich aan dient te houden.

De huur

Als jongeren bij 2Live een kamer krijgen op basis van een WMO-beschikking dan moet je daarvoor huur betalen. Op locatie Vlijmen betaal je voor een kamer ± €373,30 per maand, dit is een vaste prijs. Jongeren huren de kamer bij Woonveste. Er is geen mogelijkheid tot huurtoeslag. De huurprijs is inclusief gas/water/elektra/internet. De jongeren krijgen een huurcontract met bepalingen.

Als jongeren begeleiding ontvangen op basis van een WMO-beschikking, dan betaalt hij/zij een eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van zijn/haar inkomen. 

Aanmelden bij 2Live

Bekijk je onze website samen met een jongere en voldoet hij of zij aan onze voorwaarden? Vul dan samen het aanmeldformulier in en zet deze eerste stap. De screeningsprocedure gaat na de aanmelding van start en de jongere ontvangt een uitnodiging om bij ons op intakegesprek te komen.

Postadres

Europalaan 2
5232 BC ’s-Hertogenbosch

Bel ons

Mail ons

info@2live.nl